Gluténmentes kölestészta - fehérjében gazdag orsó 200g

Kellemes ízét a sárga batátalisztnek köszönheti, állagát főzés után is megtartja. A tésztához nem használtunk tojást és szóját sem.

A köles könnyen emészthető, tápértéke mégis magas. Beltartalmi értékei miatt érdemes lehet az étrendbe iktatni. A köles természetéből eredően gluténmentes, és általában jelentős mennyiségű esszenciális aminosavat tartalmaz.

A borsófehérje jól kiegyensúlyozott aminosavprofillal és magas lizinszinttel rendelkezik. Tápértékének és egészségügyi előnyeinek köszönhetően a borsófehérje új és hatékony alternatívaként használható az állati fehérjék helyettesítésére a funkcionális élelmiszerekben.

Az útifű maghéj jó rostforrás lehet a mindennapokban. Magas rosttartalmú élelmiszerek fogyasztásával jót tehetünk emésztésünknek, lassíthatjuk a szénhidrátok felszívódását.

Összetevők: kölesliszt (66%), borsófehérje, ivóvíz, sárgabatáta-liszt, útifű maghéj liszt

Elkészítési javaslat: Forrásban lévő vízben, alacsony hőfokon 3-5 percig főzzük, ha kész leszűrjük és bő vízzel öblítjük. Ízlés szerint tálaljuk. Jó étvágyat!

1 100 Ft
db
Kedvencekhez
Ajánlom
Kérdés a termékről