Borsófehérje granulátum 100g

Hús helyettesítésére szolgáló, növényi alapú alternatíva.

Végre egy újabb növényi alternatíva a darált hús és a szójabab helyettesítésére adalékanyagok nélkül. A granulátum saját tömegéhez képest képes lehet háromszor annyi folyadékot felvenni és felhasználásának szinte csupán a képzelet szabhat határt.

Semleges alapíze révén kiválóan fűszerezhető, a pácolás során remekül felveheti az ízeket. A borsófehérje jól kiegyensúlyozott aminosavprofillal és magas lizinszinttel rendelkezhet. Sokoldalúságának köszönhetően ezentúl bármilyen hús alapú fogást "növényiesíthetünk". 

Összetevők: 100% texturált borsófehérje

Felhasználási terület: Darált hús helyettesítésére alkalmas.

Elkészítési javaslat:

300 g forró vízben keverjünk el 2-3 g Himalája sót és 1 evőkanál Eden Premium sómentes ételízesítőt, majd öntsük rá 100 g borsófehérje granulátumra, fedjük le és hagyjuk állni 5 percig. Keverjük az ételbe utolsó lépésként és csak melegítsük össze pár perc alatt, ne főzzük tovább.

800 Ft
db
Kedvencekhez
Ajánlom
Kérdés a termékről